„Бугарија нежно го засили тонот кон Македонија по повод Договорот за добрососедство, кој треба да биде потпишан на 2 август при прославата на Илинденското ...
сите 2 | | | прочитана: 7269 | веќе видена

Продолжениетo на седницата за разрешување на Марко Зврлевски од функцијата републички јавен обвинител, ќе биде закажано утре, соопшти денеска претседателот на ...
сите 40 | | | прочитана: 746 | веќе видена

Министерот за животна средина и просторно планирање Садула Дураку и градоначалниците на 12 општини денеска потпишаа договори за доделување финансиски средства ...
сите 5 | | | веќе видена

Министерот за животна средина и просторно ланирање Садула Дураки и градоначалниците на 12 општини потпишаа договори за доделување на финансиски средства на ...
сите 5 | | | веќе видена

TDFU @Orevche Beach (Ohrid)

Трап летото има нова дестинација! ☀️ На 29 јули (сабота) #TrapDaFuckUp ја презема плажата Оревче во Охрид. Традиционално по веќе четврти пат, последниот ...
  • Plaza "Orevce" - Gradiste 4, Ohrid
  • 21:30:00 , 29 Јул, 2017 до 03:00:00 , 30 Јул, 2017
  • TRAP DA FUCK UP
  • 447 доаѓаат, 534 можеби


  • На 28 Јули