Радмила Шекеринска во очај се храбри со контроверзни анкети, но вистинската анкета ќе ја види на 15-ти јули кога граѓаните ќе ги казнат нивната неспособност и ...
сите 3 | | | веќе видена

ПАРТИИТЕ ТРГНАА ВО „ЛОВ“ НА ГЛАСОВИ СДСМ ветува повисоки плати, доколку добие шанса за нов мандат. Минималната плата до 2024 година, односно до завршување на ...
сите 2 | | | веќе видена

Никој повеќе и подобро не може да се грижи од мене за Крушево, кој сум родум од тука. Крушево е иселено и осиромашено. Потребна е владина програма која ќе ги ...
сите 8 | | | веќе видена

Реконструкација на локални патишта, изградба на пешачки патеки, набавка на комунални возила, локален турзам – со различни проекти годинава аплицираа планските ...
сите 2 | | | веќе видена

Вчерашниот ден помина со црн рекорд од почетокот на пандемијата во Македонија. Животот го загубија 15 лица, од кои двајца не ни успеаја да стигнат до болница. ...
сите 11 | | | веќе видена

Бугарските медиуми изобилуваат со дестинации за одмор на нивните граѓани. Пандемијата важи и за нив, но медиумите промовираат места каде Бугарите би можеле да ...
| | веќе видена

Поминавме тежок период, почнавме со крвавиот 27-ми април, ама и покрај тоа рековме дека треба да носиме одлуки кои што ќе значат светла иднина за нашата ...
сите 2 | | | веќе видена

На 4 Јули