Оливер Спасовски, техничкиот премиер на Македонија, денеска на новинарско прашање рече дека има друг состав на обезбедување кое се грижи за неговата безбедност ...
| | веќе видена

„Читнете малку историја пред да паламудите“, им порача професорот Димитар Апасиев преку својот фејсбук профил, на оние кои обвинуваат дека Левица била со ...
сите 2 | | | веќе видена

Четириесет и пет домашни компании ја искористија можноста да аплицираат преку новововедената скратена „Fast track“ постапка на Јавниот повик за кофинансирани ...
| | веќе видена

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство информира дека се во тек вкупно четири јавни повици за давање закуп на земјоделско земјиште во ...
сите 9 | | | веќе видена

„Да се укине фејсбукот за жените да не можат да се прегледуваат една со друга“, предложил жител од пелагониското село Долно Агларци во анкетен прашалник, ...
| | веќе видена

На 20 Јануари