Министерството за култура го објави Конкурсот за финансирање проект од национален интерес, манифестација „Град на културата во 2024 година“. На Конкурсот, чија ...
сите 2 | | | веќе видена

Централната комисија за туризам на ВМРО-ДПМНЕ денес на терен во Крушево. На трибината со наслов „Перспективи на планинскиот туризам“ се споделија бројни ...
сите 3 | | | веќе видена

Министерката за култура, Бисера Костадиновска-Стојчевска се обрати на Втората годишна средба на архитекти и планери во организација на Комората на овластени ...
сите 5 | | | веќе видена