Балансот меѓу работата и приватниот живот во последните години станува сè потежок за одржување. Како сите да брзаме некаде во животот, како на сите работата да ...
| | веќе видена

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски во интерву за Република потенцираше дека како здружение имаат за цел да ги предизвикаат граѓаните и да ...
сите 5 | | | веќе видена

Младите луѓе сакаат флексибилно работно време, работа од далечина и услови за квалитетен живот по нивна мерка, а државата треба поактивно да ги вклучи во ...
сите 3 | | | веќе видена