Ова го покажуваат резултатите од истражувањето направено на национален и локален репрезентативен примерок за Крушево во 2023 година. Главни причини за посета ...
| | веќе видена

Службата за дерматовенеролошки заболувања при Клиничката болница во Битола, една од најстарите во државата, го започна чествувањето на едновековниот јубилеј ...
| | веќе видена

Со купена ски карта во Ресорт Маврово може да се ужива и во убавините и услугите на „Олимпискиот центар Јахорина“, Босна и Херцеговина, откако претставниците ...
| | веќе видена