Кузман Јосифовски-Питу ги бранеше македонските национални особености, а тоа е забележливо во неговите критики до Бугарската комунистичка партија и ...
| | веќе видена

Координативното тело на Македонците и Обединетата македонска дијаспора со меморандум за обединување и сплотување Длабоката поделба на македонското етничко ...
сите 5 | | | веќе видена

Политичката партија ЗНАМ – За наша Македонија го најави првиот конгрес што ќе се одржи на 22 февруари. На конгресот ќе биде избран лидер на партијата, а ќе ...
| | веќе видена

На денешната трибина во организација на ВМРО-ДПМНЕ во Кичево „Инфраструктурна платформа за иднина“ на тема „Концепт за инвестиции во инфраструктурата“ свое ...
сите 5 | | | веќе видена