Спортскиот авантурист Марио Шаревски во чест на големиот празник Илинден денеска исплива од крајбрежјето на Преспанското Езеро, од с.Коњско до островот Голем ...
| | веќе видена

Зошто мајко не ме роди пред 100 години да загинам ко јунак во Крушево а не вака да се тресам ко пичка да не кивнит некој во мене.. — Жуче од лескоец ...
| | веќе видена