Министерството за култура го објави Конкурсот за финансирање проект од национален интерес, манифестација „Град на културата во 2024 година“. На Конкурсот, чија ...
сите 2 | | | веќе видена

Ова го покажуваат резултатите од истражувањето направено на национален и локален репрезентативен примерок за Крушево во 2023 година. Главни причини за посета ...
| | веќе видена

Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот на Република Северна Македонија, денеска во Битола, ги промовираше резултатите од спроведувањето на двогодишниот ...
сите 3 | | | веќе видена

Службата за дерматовенеролошки заболувања при Клиничката болница во Битола, една од најстарите во државата, го започна чествувањето на едновековниот јубилеј ...
| | веќе видена

Министерката за култура, Бисера Костадиновска-Стојчевска се обрати на Втората годишна средба на архитекти и планери во организација на Комората на овластени ...
сите 5 | | | веќе видена